Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - پرداخت الکترونيک سامان کيش شنبه آينده معرفي مي شود تا اين شرکت 180ميليارد توماني براي هفته آينده آماده عرضه اوليه سهام در بورس تهران شود.
به گزارش خبرگزاري آريا، در پي درج نماد شرکت پرداخت الکترونيک سامان کيش در بورس تهران، آخرين وضعيت مالي و عملياتي اين شرکت توسط مديران اعلام مي شود تا زمينه عرضه اوليه 10 درصد سهام آن فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به اين ترتيب ، مقرر شده ساعت 13:30 شنبه آينده 12 اسفند ، جلسه معارفه "سپ" در هتل اسپيانس برگزار شود.
به گفته علي صحرايي معاون بورس، عرضه اوليه سهام اين شرکت در صورت تکميل مدارک ‌، هفته آينده خواهد بود.
براساس اين گزارش، اين شرکت بعد از موافقت 3 تير سال جاري هيئت ‌پذيرش، به عنوان پانصد و بيستمين شرکت بورسي در بخش کامپيوتر و در بازار دوم معاملات بورس درج شده است.
بررسي هاي بورس پرس از مختصات اين شرکت نشان مي دهد، "سب" در حالي دي سال گذشته سرمايه اسمي را از 90 به 180 ميليارد تومان رسانده که داراي 40 شعبه و نمايندگي در سراسر کشور و مالکيت 650 هزار دستگاه کارتخوان و پشتيباني 24 ساعته است.
سال مالي پرداخت الکترونيک سامان کيش که از 82 تاسيس شده، 30 آذر بوده و در برابر پرداخت سود 889 ريال سود سال مالي 95، سود سال مالي جاري را 614 ريال پيش بيني و در 6 ماهه منتهي به خرداد هم 379 ريال را محقق کرده و اولين سود سال مالي آينده هم 838 ريال پيش بيني شده است.
شرکت هاي به پرداخت ملت، آپ، تجارت الکتريک پارسيان و کارت اعتباري ايران کيش هم از رقباي اصلي آن بشمار مي روند.
اين شرکت با 1236 نيروي انساني، داراي مشترياني چون بانک هاي سپه، رفاه ، صادرات، سامان، توسعه ، انصار و ملي بوده و با سهم 17درصدي تراکنش ها ، بعد از به پرداخت ملت در رتبه دوم قرار دارد.
همچنين در ترکيب سهامداري آن ، بانک سامان با 27.8 درصد، بانک رفاه با 30 درصد و گروه توسعه مالي و اقتصادي سامان و بيمه سامان با 15.2 و 15 درصد، حضور دارند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۴۰۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

برات الکترونیک سپامی خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تأمین مالی زنجیره تأمین واحد‌های تولیدی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، معاون فناوری اطلاعات بانک صادرات ایران، تأمین مالی را یکی از چالش‌های اصلی کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های تولیدی دانست و گفت: خوشبختانه با پیاده‌سازی برات الکترونیک سپامی در بانک صادرات ایران به‌عنوان نخستین بانک، این چالش تا حد زیادی برطرف شده است و کسب‌و‌کار‌های زنجیره تأمین، پس از اعتبارسنجی، می‌توانند به‌اعتبار بانک صادرکننده برات و بانک مرکزی، نسبت به تأمین مالی مبادلات تجاری خود اقدام کنند.

محمد رضوان‌مدنی، برات الکترونیک سپامی را خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تأمین مالی زنجیره تأمین واحد‌های تولیدی و کسب‌و‌کار‌ها دانست و افزود: نخستین برات الکترونیک سپامی، اوایل اردیبهشت‌ماه توسط بانک صادرات ایران در محیط عملیاتی صادر شد و کنار چک امن دیجیتال، سفته و برات الکترونیک توانست مجموعه ابزار‌های تجارت الکترونیک در بانک صادرات ایران را برای ارائه خدمات بهتر به مردم، خصوصاً کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی تکمیل کند.

به‌گفته رضوان‌مدنی، تسریع و تسهیل فرایند تأمین مالی و سرمایه در گردش کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های تولیدی، کاهش نیاز به دریافت تسهیلات جدید برای تأمین مالی سرمایه در گردش و تقویت روابط پایدار بین تولیدکننده و تأمین‌کننده ازجمله مزایای بهره‌مندی از این ابزار جدید تجارت الکترونیک برای اجزای زنجیره تأمین است.

وی اضافه کرد: واحد‌های تولیدی، بنگاه‌های اقتصادی، شبکه فروش و تأمین‌کنندگان می‌توانند با مراجعه به پلت‌فرم تأمین مالی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران از این ابزار که بر اساس دستورالعمل ارائه خدمات تأمین مالی زنجیره تأمین توسط مؤسسات اعتباری طراحی شده است و شیوه‌نامه اجرایی آن پس از تصویب در کمیسیون اعتباری به تأیید هیئت عامل بانک مرکزی نیز رسیده است، استفاده نمایند.

گفتنی است برات الکترونیک غیرکاغذی، با سررسید حداقل یک ماه و حداکثر یک سال، با درخواست برات‌دهنده (بنگاه خریدار) در وجه یا به حواله‌کرد دارنده برات (بنگاه فروشنده) از طریق سامانه برات صادر و شناسه یکتای آن در سامانه سپام ثبت می‌شود و بانک صادرات ایران بر اساس اعتبار برات‌دهنده (بنگاه خریدار) نسبت به قبول برات الکترونیک و تأدیه مبلغ آن در سررسید اقدام خواهد کرد. این سند تجاری الکترونیکی، تمامی ویژگی‌های ذکرشده در ماده 223 قانون تجارت و قانون تجارت الکترونیک را داراست و بر اساس بخشنامه بانک مرکزی، امکان صدور 80 هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال 1403 پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • برگزاری آزمون استخدام ۱۹ هزار معلم | زمان آغاز به کار معلمان جدید مشخص شد
  • برای حفظ تمرکز تیم: معرفی رانگنیک تأخیر خورد
  • پلیس: در روز‌های آینده سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روز‌های آینده
  • نایب رئیسان فدراسیون کونگ‌فو مشخص نشدند
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده معرفی می‌شود
  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند
  •  معرفی کتاب های بازار مالی