Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری برنا؛ «روح الله حسینی مقدم» معاون شرکت بورس تهران اظهارداشت: بورس تهران از عرضه شرکت های جدید استقبال می کند و با عرضه سهام شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش علاوه بر اینکه ارزش بورس ارتقا پیدا می کند، تنوع شرکت ها نیز در بازار سهام بیشتر می شود.

او عنوان کرد: همه شرکت ها در بورس باید شفافیت را در سرلوحه اهداف خود قرار دهند، به همین خاطر بورس تهران و سهامداران انتظار دارند شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش با حداکثر شفافیت در عملکردهای مالی به فعالیت خود در بازار سهام بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون ناشران و اعضاء بورس تهران عنوان کرد: امیدنامه و همه اطلاعات مالی شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش قبل از عرضه اولیه ۱۰ درصدی سهام از سوی بورس تهران مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و بعد از ورود به بورس این شرکت موظف است با انتشار اطلاعات در دوره های زمانی متفاوت نسبت به شفاف سازی عملکردهای مالی خود اقدامات لازم را برای سرمایه گذاران به عمل آورند.

همچنین ابراهیم حسینی نژاد مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش نیز در این نشست خبری اظهارداشت: ورود «سپ» به بورس از جمله اهداف ویژه شرکت بود که امروز محقق می شود.

او در ادامه گفت: سهم بازار شرکت «سپ» در بین همه رقبا در ۶ سال اخیر دو برابر شده و آمارها نشان می دهد که در سال ۹۶ به میزان ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تراکنش صورت گرفته و برای سال ۹۷ حداقل ۳ میلیارد تومان تراکنش هدفگذاری شده است.

حسینی نژاد افزود: رتبه شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش در دنیا ۲۴ است و این یک امتیاز ویژه برای شرکت است که می تواند به ارتقای جایگاه شرکت کمک کند.

او در ادامه گفت: برنامه استراتژیک شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش تا سال ۱۴۰۰ با سه محور جهانی شدن، حرکت در بستر موبایل و راه حل جامع مشتریان طراحی شده است.

ابراهیم حسینی نژاد اعلام کرد: آمارها نشان می دهد که در ۱۲ سال اخیر سودآوری شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش حفظ شده و در سال ۹۶ به میزان ۸۰ درصد رشد را تجربه کرده و در سال ۹۷ حداقل ۵۰ درصد رشد در سودآوری پیش بینی شده است.

گفتنی است، روز جاری تعداد ۱۸۰ میلیون سهم معادل ۱۰ درصد از سهام شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش به عنوان پانصد و بیستمین شرکت پذیرفته شده برای اولین بار پس از پذیرش و درج نام شرکت در فهرست شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بخش «کامپیوتر و فعالیت های مربوط به آن» گروه و طبقه «مشاوره مربوط به نرم افزار و عرضه نرم افزار» در فهرست نرخ‌های بازار دوم و در نماد «سپ» به شیوه ثبت سفارش کشف قیمت می شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: الکترونیک بورس تهران رشد سهام موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۵۸۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه

پوریا خاوری مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۸ مجمع به صورت الکترونیک برگزار شد که این عدد در سال ۱۴۰۲ بیش از سه برابر افزایش یافت.

مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی افزود: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۵۰۴ سهامدار از طریق درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک «دیما» در مجامع ناشران شرکت کردند که بیشترین شرکت کننده برای مجمع شرکت "کشت و صنعت پیاذر" با ۱۴۸۶ نفر و پس از آن شرکت "معدنی و صنعتی چادر ملو" با ۱۴۶۱ شرکت کننده بود.

همچنین از ابتدای راه اندازی این درگاه تاکنون ۵۰ هزار و ۵۴۵ سهامدار با استفاده از سامانه دیما در مجامع ناشران به صورت الکترونیکی شرکت کرده‌اند.

درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک «دیما»، جهت سهولت دسترسی کلیه سهامداران به مجامع عمومی شرکت‌های بورسی و ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به صورت الکترونیک مهیا شده و این سامانه با بهره گیری از فناوری‌های نوین، بدون محدودیت‌های جغرافیایی، امکان برگزاری در بستری امن را برای سهامداران فراهم کرده است.

بهره گیری از بستر سجام جهت احراز هویت سهامداران، شفافیت بالا به واسطه رأی گیری الکترونیکی، امکان حضور نهاد‌های نظارتی در مجامع به روش الکترونیکی، حضور همزمان سهامداران در چند مجمع، امکان پرسش و پاسخ میان سهامداران و هیات رئیسه مجمع و وجود تالار گفتگو جهت تعاملات بین سهامداران از مزایای سامانه دیما به شمار می‌رود.

گفتنی است که سهامداران برای حضور در مجمع الکترونیک باید در سامانه سجام ثبت نام کنند تا دسترسی آن‌ها برای ورود به جلسه مجمع فعال شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی/عرضه برق در بورس
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا